top of page

Ons netwerk

Het vakgebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid is breed en kent verschillende disciplines. Vanuit ons netwerk leveren wij de specialist die het beste past bij jouw vraagstuk. De Vitaalmakers bestaat uit een landelijk netwerk van deskundigen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit zijn zelfstandige, gecertificeerde vitaliteitsadviseurs en -experts,  lifestyle-coaches, loopbaan-coaches en HR-specialisten.

Onze deskundigen staan voor je klaar voor een vrijblijvend gesprek.

paul_profiel.png

Paul de Koning

Vitaliteits- en HR Expert, Vitaloog®

Oprichter de Vitaalmakers

‘Betere resultaten met vitale medewerkers’

Bezig zijn met wat medewerkers en organisaties nodig hebben om hun vitaliteit te vergroten en hiermee te komen tot (persoonlijke) groei, ontwikkeling en betere resultaten is wat mij drijft en wat zorgt voor aanstekelijk enthousiasme.
Waar drijfveren, wensen en talenten van individuele medewerkers samenvallen met de organisatiedoelstellingen en functie-eisen, komen mensen tot bloei en is dit een voedingsbodem voor het ontstaan van vitale organisaties met vitale, bevlogen medewerkers.

mies-teeuwen_vierkant.png

Mies Teeuwen

Vitaloog® & HR professional
Snugger advies training & coaching

‘Ik daag mens en organisatie uit om in beweging te komen’

Ik doe mijn werk met passie en plezier! Vanuit mijn ervaring als HR professional en Vitaloog® speel ik in op de behoefte van de klant en lever ik hoge kwaliteit, in alles wat ik aanpak. Ik breng verbinding en energie en daag mens en organisatie uit in beweging te komen om tot mooie resultaten te komen.
Ik maak zaken niet moeilijker dan ze zijn en werk slim, direct en praktisch. Ik bekijk organisatievraagstukken vanuit meerdere invalshoeken. De adviezen zijn helder geformuleerd en zorgvuldig onderbouwd en bovendien makkelijk toepasbaar.
Behoefte aan operationeel, tactisch of strategisch (organisatie-)advies? Ik kom graag met je in contact om direct samen aan de slag te gaan!

ron_spruit.jpg

Ron Spruit

Vitaloog®

Vitaliteitplein

‘En wat als het wel lukt?’

Ik geloof dat iedereen zijn of haar volle potentieel moet kunnen bereiken en dat gezondheid en energie de sleutels zijn om dit te realiseren.
Van nature (talent) ben ik een creatieve en energieke persoonlijkheid die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Ik ben ondernemend en zie dagelijks in de praktijk hoe belangrijk het is om te investeren in de eigen gezondheid en vitaliteit.
Mijn motto ”En wat als het wel lukt” is een perfecte weerspiegeling van mijn overtuiging en visie op het leven.

frances-van-dinther.jpg

Frances van Dinther

Coach
Leggeloo Consult
Platform ‘Uit je hoofd in je lijf’
Platform Loopbaanreis.nl

‘Samen gaan we voor een duurzaam resultaat’

Al bijna 25 jaar begeleid en coach ik mensen naar een duurzame verandering in hun leven. Mijn uitgangspunt voor jou? Je zou levenslang moeten kunnen profiteren van je nieuwe inzichten. Vaak lukt dat in trajecten niet, of niet zo goed en dat ligt zeker niet aan jou maar meer aan de methode of de aanpak die destijds niet voldoende heeft veranderd. En dát is de reden dat ik mijn persoonlijke begeleiding altijd combineer met een online leeromgeving, zodat je ook echt wérkt aan resultaat. Gesprekken alleen -met een coach, begeleider of psycholoog- geven inzichten, maar zorgen doorgaans niet voor een blijvende verandering.

Paul de Koning
Ron Spruit
Mies Teeuwen
Frances van Dinther
bottom of page