top of page
Business Meeting
Wat wij doen

Wij geloven dat vitale medewerkers in een vitale werkomgeving met inzet van al hun talenten meer plezier hebben in hun werk, creatiever en productiever zijn en daarmee beter presteren waardoor maximale resultaten worden behaald. Alles wat gedaan kan worden om de vitaliteit en inzetbaarheid van jouw medewerkers te vergroten valt onder de noemer vitaliteitsmanagement.

De Vitaalmakers helpt organisaties met vraagstukken op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, uitgewerkt in Vitaliteitsprogramma’s die aansluiten bij missie, visie, doelstellingen en cultuur van jouw organisatie. Wij ontwikkelen vitaliteitsprogramma’s waarin onderstaande onderwerpen en thema’s aan bod komen:

Vergroten van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers door focus op het versterken van medewerkers (amplitie)

Vergroten van onderscheidend vermogen en het verhogen van aantrekkelijk werkgeverschap

Talentmanagement

Het creëren van een vitale (en psychologisch veilige) werkomgeving

Vitaal leiderschap & vitale communicatie

Vitaliteit op de werkvloer

​Afhankelijk van de uitdagingen waar jouw organisatie voor staat, gaat de Vitaalmakers samen met ambassadeurs (bijvoorbeeld directie, leidinggevenden, HR, experts) aan de slag met de ontwikkeling van een vitaliteitsprogramma op maat. Jouw ambassadeurs zijn samen met de Vitaalmakers de drijvende kracht achter het succes van het vitaliteitsprogramma.

De Vitaalmakers denkt mee, adviseert en ontwikkelt. Wij trainen, coachen, ondersteunen en begeleiden besturen, directies, leidinggevenden en medewerkers in het vergroten van vitaliteit en (de eigen) inzetbaarheid.

Als we klaar zijn is je organisatie in staat om zelfstandig te blijven werken aan het continu verbeteren van de eigen vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers.

Meer weten over onze programma's?

bottom of page