top of page

Scans

Als je aan de slag wilt met vitaliteit binnen jouw team, afdeling of organisatie is het van belang om te weten waar je nu staat en wat het op gaat leveren. Met andere woorden; welke gerichte investeringen kan ik het beste doen en wat ga ik hiervan terugzien? Om dit inzichtelijk te maken, zetten wij meerdere scans in.

Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX)

Met de door TNO ontwikkelde Duurzame Inzetbaarheidsindex kun je op wetenschappelijk gevalideerde wijze de duurzame inzetbaarheid van medewerkers meten. DIX geeft inzicht in de gezondheid en motivatie, maar ook in de betrokkenheid en de werk-privébalans van medewerkers. Tevens krijg je met DIX inzicht in de aansluiting van kennis en vaardigheden op het huidige werk van je medewerkers. DIX geeft aan de hand van een persoonlijk dashboard handvatten en adviezen om de eigen duurzame inzetbaarheid te vergroten. DIX kan zowel op individueel als op groepsniveau, eenmalig en op meerdere momenten worden ingezet.

Kosten Baten tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI)

Met de KOBA-DI tool krijg je als werkgever inzicht in de besparingen die mogelijk zijn door aandacht te besteden aan duurzame inzetbaarheid. Het maakt inzichtelijk wat het kost als je medewerkers niet gezond en vitaal zijn en aan welke knoppen je kunt draaien om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Vitaliteitsmanagement is maatwerk. De KOBA-DI tool geeft handvatten om vitaliteitsmanagement vorm en inhoud te geven zodat het aansluit bij jouw doelstellingen, ambities en strategie.
De KOBA-DI tool is door TNO ontwikkeld in samenwerking met partners van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). De vitaliteitsexperts van de Vitaalmakers zijn geautoriseerd om de tool in te zetten en kunnen deze met korting aanbieden.

Wil je meer weten over de inzet van onze scans?

bottom of page