top of page
  • Foto van schrijverPaul de Koning

Jouw Team in Topvorm met Paul en Ron!

Paul de Koning en Ron Spruit

Wil jij meer werkplezier op jouw afdeling, de werkdruk verlagen, minder verzuim, minder ongewenst verloop en betere resultaten behalen met jouw team?

 

Meld je dan aan voor deze energieke en inspirerende vitaliteitsdag en geef jouw team een boost!

 

Ron en Paul bieden een unieke combinatie van theorie en praktijk in 1 dag

»        In de ochtend geven we vooral inzicht in wat vitaliteit precies inhoudt. Deelnemers krijgen praktische handvatten om aan de slag te gaan met hun eigen vitaliteit en gezondheid.


»        In de middag doorleven deelnemers wat zij in de ochtend geleerd hebben. Dit aan de hand van sport en spel en praktische oefeningen, voor iedereen toegankelijk.

 

Energiek, interactief, leuk en inspirerend!

Deelnemers leren veel over de eigen vitaliteit, zijn even los van werk en krijgen daarmee de aandacht die zij verdienen.

 

Wat levert deze dag op?

»        Meer (ver)binding tussen teamleden

»        Een gemeenschappelijke taal over vitaliteit

»        Meer energie binnen het team

»        Meer plezier & bevlogenheid

»        Een betere samenwerking

»        Betere resultaten

»        Een teamdag vol nieuwe inzichten en ervaringen

 

Wie zijn wij?

Ron Spruit en Paul de Koning zijn beide Vitaloog®. Zij werken, trainen, begeleiden, coachen en adviseren vanuit de overtuiging dat vitaal leven veel meer is dan gezond eten en (meer) bewegen. Zij kennen de nieuwste inzichten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en weten dit op energieke wijze over te brengen.

 

Meer weten?

Afhankelijk van de behoefte binnen jouw team maken wij op locatie een inspirerende Vitaliteitsdag op maat. Lees de flyer voor meer informatie.

 

Wil je meer doen met vitaliteit op de werkvloer? Dat kan; hiervoor ontwikkelen wij vitaliteitsprogramma’s die aansluiten op jouw behoeften.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op 


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Word een aantrekkelijk werkgever; versterk je medewerkers!

Lees origineel op LinkedIn ‘Werkgevers kunnen meer doen om mensen aan het werk te helpen, personeel te behouden of te voorkomen dat mensen voortijdig uitvallen, concludeert het Sociaal en Cultureel Pl

Comments


bottom of page